Lanes Guide

X
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
1

Αρχική

2

Πολυβιταμίνες

3

Ωμέγα 3

4

Προϊόντα Αδυνατίσματος

5

Βιταμίνη C

6

Echinacea

7

Βιταμίνες B

8

Βιταμίνη E

9

Λεκιθίνη

10

Μαγιά Μπύρας

11

Φυτικά ηρεμιστικά

12

Φυτικά Υπακτικά

13

Φυτικά Θεραπευτικά

14

Συμβουλές Υγείας και Διατροφής

15

Συνταγές

16

Φαρμακο-κλέφτης

ΠΟΛΥΒΙΤΑΜΙΝΕΣ
Ο Καθηµερινός Υποστηρικτής του οργανισµού που χρειάζεται ενέργεια, τόνωση και ζωτικότητα! Οι πολυβιταµίνες Lanes αποτελούν το χρήσιµο µέσο συµπλήρωσης της διατροφής κάθε ανθρώπινου οργανισµού, ανάλογα µε τις ιδιαίτερες ανάγκες του, ώστε να είναι και να αισθάνεται Κάθε Μέρα Καλά!
ΩΜΕΓΑ 3
Η πολλαπλή ευεργετική δράση των «καλών λιπαρών» οξέων Omega-3 βρίσκεται πλέον στα δύο νέα προϊόντα Lanes, που έρχονται να αποτελέσουν το καθηµερινό στήριγµα της υγείας της καρδιάς, του εγκεφάλου και της όρασης για ενήλικες και παιδιά. Έχουν αναπτυχθεί µε το πλέον κλινικά αποδεδειγµένης δράσης και καθαρότητας συµπυκνωµένο ιχθυέλαιο EpaxÆ Omega-3, βραβευµένο από το National Health Institute USA (2007).
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ
Η απώλεια βάρους και η διατήρηση ενός καλλίγραµµου σώµατος δεν είναι µόνο θέµα αισθητικής. Πάνω από όλα είναι θέµα υγείας. Η σειρά αδυνατιστικών προϊόντων Lanes, έχει αναπτυχθεί µε τη χρήση καινοτόµων συστατικών κλινικά αποδεδειγµένης αποτελεσµατικότητας και ασφάλειας που συµβάλλουν καθοριστικά σε κάθε τέτοια προσπάθεια.
ΒΙΤΑΜΙΝΗ C
Η καθοριστική σηµασία της βιταµίνης C για την εύρυθµη λειτουργία του οργανισµού επιβεβαιώνεται ολοένα και περισσότερο. Αναγνωρίζοντας τη δράση της, που εκτείνεται από την πρόληψη του κρυολογήµατος έως την παραγωγή κολλαγόνου για υγιή επιδερµίδα και την προστασία των καπνιστών, τα Lanes προσφέρουν µια σειρά διατροφικών συµπληρωµάτων σε ποικιλία µορφών και γεύσεων, κατάλληλων για την κάλυψη κάθε διατροφικής ανάγκης.
ECHINACEA
Η εχινάκεια λαµβάνεται κυρίως για την καταπολέµηση των ιώσεων που προσβάλλουν το ανώτερο αναπνευστικό σύστηµα, καθώς ερευνητικά δεδοµένα έχουν δείξει ότι η πρόσληψή της κατά τα πρώτα στάδια έναρξης των συµπτωµάτων µειώνουν τη διάρκεια και την έντασή τους.
Επίσης, έρευνες έχουν δείξει ότι άτοµα που λαµβάνουν συµπληρώµατα Echinacea για 3-6 εβδοµάδες κατά τη χειµερινή περίοδο προλαµβάνουν την εµφάνιση κρυολογηµάτων.
Δοκιµάστε την!
ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ B
Οι βιταµίνες του συµπλέγµατος Β «θρέφουν» µε τον πιο φυσικό τρόπο το νευρικό σύστηµα, υποστηρίζοντας την οµαλή νοητική λειτουργία και την καλή διάθεση. Αποτελούν πολύτιµο σύµµαχο αθλητών ή αθλούµενων, καθώς ενισχύουν το µεταβολισµό και την απελευθέρωση της ενέργειας. Λόγω της συνεργιστικής τους δράσης, οι βιταµίνες Β είναι περισσότερο αποτελεσµατικές όταν συνυπάρχουν στα διατροφικά συµπληρώµατα. Έναν τέτοιο πολύτιµο συνδυασµό προτείνει το νέο B-Complex από τα Lanes.
ΒΙΤΑΜΙΝΗ E
Η βιταµίνη της Οµορφιάς και της Καρδιάς! Χάρη στις αντιοξειδωτικές της ιδιότητες, προστατεύει το δέρµα από την υπεριώδη ακτινοβολία και τη ρύπανση, βοηθά στην ενυδάτωση και έχει αντιγηραντική δράση. Παράλληλα, µελέτες έχουν δείξει ότι η πρόσληψη βιταµίνης Ε µειώνει αξιοσηµείωτα τον κίνδυνο εµφάνισης καρδιαγγειακής νόσου και προλαµβάνει την δηµιουργία θρόµβων. Προστατεύει από την κακή χοληστερόλη LDL και µειώνει τον κίνδυνο εµφάνισης καρδιαγγειακών παθήσεων, όταν ακολουθείται και ισορροπηµένη διατροφή χαµηλή σε λιπαρά. Με ευεργετική δράση και στην επούλωση τραυµάτων. Ας µην την ξεχνάµε, λοιπόν!
ΛΕΚΙΘΙΝΗ
Μια µοναδική “Υπερ-Τροφή” µε την πιστοποίηση και την αξιοπιστία των Lanes. Η Λεκιθίνη αποτελεί την πιο φυσική λύση στη λιποδιάλυση και τη µείωση της χοληστερίνης. Κλινικές µελέτες έχουν δείξει ότι µια διατροφή πλούσια σε φωσφολιπίδια χολίνης που περιέχονται στη Λεκιθίνη, µειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης και τριγλυκεριδίων, συµβάλλοντας στην πρόληψη καρδιολογικών παθήσεων. Η δράση της βοηθά επίσης σε περιπτώσεις γεροντικής άνοιας, αλλά και σε περιπτώσεις µυικής κόπωσης ατόµων που αθλούνται.
ΜΑΓΙΑ ΜΠΥΡΑΣ
Για την καλή υγεία των µαλλιών, των νυχιών και της επιδερµίδας, τα Lanes προσφέρουν την πιο φυσική και καθηµερινή λύση: Μαγιά Μπύρας. Μια ακόµα «Υπερ-Τροφή» µε πολύτιµα θρεπτικά συστατικά που συµβάλουν στην καθηµερινή φροντίδα της Οµορφιάς. Χρήσιµο και σε περιπτώσεις δερµατικών παθήσεων, όπως η ακµή. Υπό προϋποθέσεις συστήνεται από ειδικούς και για την υποστήριξη του θηλασµού, καθώς θεωρείται ότι έχει γαλακταγωγό δράση.
ΦΥΤΙΚΑ ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΑ
Άγχος; Αϋπνία; Νευρικότητα; Υπερένταση; Για τα καθηµερινά προβλήµατα που σχετίζονται µε τον απαιτητικό ρυθµό του σύγχρονου τρόπου ζωής, υπάρχει λύση 100% φυσική, χωρίς παρενέργειες ή πιθανότητα εθισµού: Το Quiet Life από τα Lanes, µε βασικό συστατικό τη Βαλεριάνα. Ένα βότανο που χρησιµοποιείται εδώ και αιώνες για τη βελτίωση του ύπνου αλλά και τη µείωση της υπερέντασης και του στρες.
ΦΥΤΙΚΑ ΥΠΑΚΤΙΚΑ
Η δυσκοιλιότητα ταλαιπωρεί περίπου το 20% του ελληνικού πληθυσµού. Κακή διατροφή, έλλειψη άσκησης, άγχος, αλλαγή περιβάλλοντος αποτελούν κάποιες από τις αιτίες που την προκαλούν ενώ σηµαντικές είναι και οι συνέπειές της όπως φουσκώµατα, πονοκέφαλοι, καούρες, κακή διάθεσή & έλλειψη ενέργειας. Το µοναδικό µείγµα βοτάνων που προσφέρει το Herbalene από τα Lanes, αποτελεί µια απόλυτα φυσική και αποτελεσµατική λύση που βελτιώνει την καθηµερινή ποιότητα ζωής.
ΦΥΤΙΚΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ
Τα αιθέρια έλαια είναι ο πλέον φυσικός και εναλλακτικός τρόπος για την αντιµετώπιση ήπιων προβληµάτων υγείας, όπως η αλλεργική ρινίτιδα, η ρινική συµφόρηση, ο πονόλαιµος, το συνάχι ή ακόµα και οι µυϊκοί πόνοi. Γνωρίστε τη γρήγορη και αποτελεσµατική ανακούφιση που προσφέρουν τα φυτικά θεραπευτικά Olbas από τα Lanes.
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
Χρήσιμες συμβουλές για τη βελτίωση της καθημερινής οικογενειακής διατροφής, με tips για την ενίσχυσή της ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο υγιεινή και πλούσια σε θρεπτικά συστατικά.
ΣΥΝΤΑΓΕΣ