Έρευνα & Ανάπτυξη

Η αποστολή των Lanes είναι να παρέχει υψηλής ποιότητας, καινοτόμα διατροφικά σκευάσματα. Παρακολουθώντας τις διεθνείς τάσεις και εξελίξεις στον τομέα των διατροφικών συμπληρωμάτων και φυσικών θεραπευτικών, το επιστημονικό δυναμικό των Lanes αναπτύσσει νέα, πρωτοποριακά προϊόντα με καινοτόμα συστατικά και συνθέσεις προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες των Ελλήνων καταναλωτών. Οι συνθέσεις βασίζονται σε επιστημονικά δεδομένα με στόχο τη φροντίδα της διατροφικής υγείας εκ των έσω.

Ποιότητα, αξιοπιστία & ασφάλεια συστατικών

Όλα τα προϊόντα της σειράς Lanes έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών  και είναι συνώνυμα με την άριστη και υψηλή ποιότητα. Οι πρώτες ύλες των συστατικών και τα υλικά συσκευασίας, που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή των προϊόντων μας επιλέγονται προσεκτικά και ελέγχονται διεξοδικά πριν την χρήση τους.

Τα προϊόντα Lanes υπόκεινται σε αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους, σε σύγχρονα διαπιστευμένα εργαστήρια, σε όλα τα στάδια παραγωγής (πρώτες ύλες, ενδιάμεσα στάδια παραγωγής, τελικό προϊόν), αποδέσμευσης, διανομής και κυκλοφορίας έτσι ώστε να διασφαλίζεται η άριστη ποιότητά τους καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής τους. Παράγονται σύμφωνα με τις πιο εξελιγμένες μεθόδους παραγωγής και με εξοπλισμούς μοντέρνας τεχνολογίας, εφαρμόζοντας τις υψηλότερες διεθνείς προδιαγραφές και διαδικασίες ελέγχου. Η παραγωγή τους ακολουθεί τις απαιτούμενες παραγωγικές διαδικασίες σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για τα Συμπληρώματα Διατροφής (HACCP, IFS, ISO) καθώς και για τα φαρμακευτικά προϊόντα (GMPs- Good Manufacturing Practices: Καλές πρακτικές παραγωγής).

Τα Lanes αποτελούν την πλέον αξιόπιστη μάρκα που προσφέρει προϊόντα εγγυημένης και άριστης ποιότητας, ύψιστης ασφάλειας και εξαιρετικής διατροφικής αξίας.